Adresa juaj e përkohshme e emailit

Email-et e krijuara 3441924 Mesazhet e marra 1423653

Harrojeni për postat e padëshiruara, reklamat, hakerimin dhe sulmin ndaj robotëve. Mbajeni kutinë tuaj të vërtetë postare të pastër dhe të sigurt. Temp Mail ofron adresë emaili të përkohshme, të sigurt, anonime, falas, të disponueshme.

INBOX
Dërguesi
Subjekti
Pamje

Kutia juaj hyrëse është bosh

Në pritje të emaileve hyrëse

Çfarë është posta e përkohshme (e disponueshme/falsifikuar)?
Posta e përkohshme, është një kuti postare e përkohshme që pranon email. Posta e përkohshme njihet edhe si postë elektronike e disponueshme, postë e rreme, email e disponueshme.

A duhet të regjistrohem për të marrë përmbajtje në faqen e internetit? Megjithatë, këtë herë më duhet vetëm kjo përmbajtje. A do të marr shpesh emaile promocionale nëse regjistrohem me adresën time personale të emailit? A është e sigurt faqja e internetit që kam regjistruar? A do të rrjedhë informacioni i regjistrimit tim? Nëse keni këto shqetësime, ju këshillojmë të përdorni një email të përkohshëm. Ndryshe nga adresa juaj personale e emailit, një adresë e përkohshme e-mail është plotësisht falas dhe anonime (është gjithashtu e pranueshme të merrni email). Duke përdorur një kuti postare të përkohshme, ju mund të shmangni ekspozimin e informacionit tuaj, të merrni shumë postime promocionale dhe spam, dhe gjithashtu të shmangni gjurmimin.

 

Like it? Share it!.